Αρχική Σελίδα Νέα

Το παραδοσιακό εστιατόριο αναβαθμίζει την ψηφιακή προβολή εστιατορίων για να ενισχύσει τη νέα να δειπνήσει εμπειρία

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η τρισδιάστατη ολογραφική προθήκη επίδειξης που παίρνει το προϊόν του πελάτη μου παρατηρημένο στα συσσωρευμένες καταστήματα, τις λεωφόρους και τις αίθουσες έκθεσης.

—— Chris Abeysekera

Είμαι από τον Καναδά, συμπαθούμε την ολογραφική τρισδιάστατη μονάδα επίδειξης, την καλή ποιότητα και την τιμή σας!

—— Neil

Ευχαριστίες για τη βοήθεια και τη συνδρομή σας σε αυτό το πρόγραμμα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να πάρουμε αυτόν τον καλύτερο για οποιεσδήποτε μελλοντικές διαταγές.

—— Ο Simon βουίζει

Είμαστε ευχαριστημένοι από το φύλλο αλουμινίου holo σας, εμείς οργάνωση ένα επιτυχές στάδιο ολογραφικό.

—— Mike Lovell

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την τρισδιάστατη ολογραφική επίδειξη, πήρε μια επίδραση wonderfull για την έκθεσή μας!

—— Fabio Sartoretto

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το παραδοσιακό εστιατόριο αναβαθμίζει την ψηφιακή προβολή εστιατορίων για να ενισχύσει τη νέα να δειπνήσει εμπειρία
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το παραδοσιακό εστιατόριο αναβαθμίζει την ψηφιακή προβολή εστιατορίων για να ενισχύσει τη νέα να δειπνήσει εμπειρία

Κουρασμένη της ίδιας διακόσμησης, που αποστρέφεται με το γούστο των διαφορετικών μορφών, πώς να βρεί μια διαφορετική να δειπνήσει εμπειρία, να απολαύσει ένα διαφορετικό να δειπνήσει περιβάλλον, η ψηφιακή προβολή εστιατορίων έχει γίνει η πρώτη επιλογή για την ανακαίνιση και να αναβαθμίσει της βιομηχανίας εστιατορίων.

 

Το ολογραφικό εστιατόριο καλείται επίσης ελαφρύ και εστιατόριο σκιών, το εστιατόριο βύθισης και διαλογικό εστιατόριο προβολής. Συνδυάζει την ολογραφική τεχνολογία προβολής με την τρισδιάστατη ζωτικότητα, και χτίζει μια δυναμική και μεταβλητή σκηνή περιβάλλοντος με τον τοίχο, την κουρτίνα, τον υπολογιστή γραφείου, το έδαφος και την οροφή τραπεζαρίας ως μεταφορείς προβολής. Η παραγωγή ζωτικότητας βασισμένη στις δυναμικές εικόνες προσαρμόζεται, έτσι ώστε το διάστημα τραπεζαρίας παρουσιάζει τη δυναμική τρισδιάστατη στερεοφωνική επίδραση οράματος. Συνδυάζοντας τον παραδοσιακό εξωραϊσμό φωτισμού με τις ολογραφικές εικόνες προβολής, βελτιώνει την τρισδιάστατη και ρεαλιστική αίσθηση του εστιατορίου, και τις αντιστοιχίες με τη μουσική υποβάθρου για να επιτύχει τη immersive επίδραση. Το «ολογραφικό εστιατόριο» μπορεί να προσαρμόσει το επιχειρησιακό θέμα, να προσελκύσει τους επιβάτες, να βελτιώσει την ταυτότητα εμπορικών σημάτων και να αυξήσει την καταναλωτική προθυμία, και να δημιουργήσει το δημοφιλέστερο τοπικό «καθαρό κόκκινο εστιατόριο!»

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το παραδοσιακό εστιατόριο αναβαθμίζει την ψηφιακή προβολή εστιατορίων για να ενισχύσει τη νέα να δειπνήσει εμπειρία  0

 

Η ψηφιακή προβολή εστιατορίων είναι βασισμένη στις οπτικές αισθήσεις. Με το συνδυασμό του ψηφιακού περιεχομένου, ο προβολέας και το στερεοφωνικό περιεχόμενο συνδυάζονται για να δώσουν στους ανθρώπους τον καλύτερο οπτικό αντίκτυπο στα διαφορετικά περιβάλλοντα εστιατορίων επίδειξης. Η να δειπνήσει εμπειρία δεν θα καταλάβει το περιορισμένο διάστημα του εστιατορίου. Οι διαφορετικές μορφές διακοσμήσεων επιτρέπουν στους γευματίζοντες για να απολαύσουν μια νέα να δειπνήσουν εμπειρία με τις διαφορετικές μορφές τρώγοντας.

Το εστιατόριο είναι μια θέση ότι η καθεμία δεν μπορεί να εξοικειωθεί με. Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, η απαίτηση του γούστου του εστιατορίου βελτιώνεται επίσης. Πρέπει να είναι καλό, πλήρες και συναισθηματικό.

Δεν είναι αρκετό να ικανοποιήσει το γούστο των ανθρώπων, αλλά και να ικανοποιήσει το όραμα, την αφή και ούτε την αίσθησή τους ακρόασης και μυρωδιάς.

Η υψηλή ζήτηση των ανθρώπων για τα τρόφιμα, τόσο πώς να προσελκύσει και να διατηρήσει τους πελάτες και να δημιουργήσει μια καλύτερη να δειπνήσει εμπειρία, έχει γίνει ένα θέμα που οι επαγγελματίες τομέα εστιάσεως πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Χρόνος μπαρ : 2019-12-18 14:04:58 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alina Deng

Τηλ.:: 0086-755-29127281

Φαξ: 86-755-29460353

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)