Να στείλετε μήνυμα
news

Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;

December 18, 2019

Η ολογραφική τεχνολογία προβολής μπορεί να επισημανθεί πίσω στη δεκαετία του '40, επίσης γνωστή ως «εικονική απεικόνιση», που χρησιμοποιεί την παρέμβαση και τη διάθλαση για να καταγράψει και να αναπαραγάγει την αληθινή τρισδιάστατη εικόνα του αντικειμένου, το οποίο είναι ζωηρό και όμορφο, και καθιστά την οπτική επίδραση πληρέστερη.

 

Σήμερα, η ολογραφική τεχνολογία έχει διαπεράσει σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής τα τελευταία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη σύγχρονες επιστημονική έρευνα και τη βιομηχανία. Στην παραγωγή, ειδικά στη σύγχρονη δοκιμή, τη βιομηχανική, την ιατρική, την τέχνη, το εμπόριο, την ασφάλεια και τη σύγχρονη τεχνολογία αποθήκευσης. Ο κύριος λόγος είναι ότι μπορεί να εγκαταστήσει τις διάφορες σκηνές καλά, να γίνει η επίδειξη να ικανοποιήσει πιό στερεοσκοπικό, και μπορεί να φέρει μια ισχυρή οπτικοακουστική εμπειρία κλονισμού χωρίς φθορά του εξοπλισμού, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να πάρει περισσότερων. Καλή οπτικοακουστική απόλαυση, έτσι υπάρχουν διαφορετικές αίθουσες έκθεσης στις διάφορα αίθουσες συμποσίου και τα εστιατόρια ξενοδοχείων που χρησιμοποιούν την ολογραφική τεχνολογία προβολής για να φέρουν τη διαφορετική υγιή και ελαφριά εμπειρία εικόνας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;  0

 

Παραδείγματος χάριν, προκειμένου να κατασταθεί η οπτικοακουστική επίδραση της αίθουσας συμποσίου καλύτερη, εκτός από την εφαρμογή πολύ των πολυμέσων υψηλών σημείων η τεχνολογία, την ολογραφική τεχνολογία προβολής εφαρμόζεται πλήρως, που όχι μόνο μπορεί να καταστήσει τη ζωντανή εμπειρία της αίθουσας συμποσίου πιό στερεοφωνική, αλλά και να παρουσιαστεί ισχυρότερη αλληλεπίδραση, το σημαντικότερο πράγμα είναι να γίνει όλο το ακροατήριο στη σκηνή να αισθανθεί τη immersive συμμετοχή, η επίδραση υψηλών σημείων της αίθουσας συμποσίου. Από την εφαρμογή της ολογραφικής τεχνολογίας προβολής στην τ-επίδειξη μόδας Disel, η όμορφη ολογραφική εικόνα προβολής που συνοδεύεται από του προτύπου που περπατά φέρνει το ακροατήριο σε έναν άλλο κόσμο, σαν επιτρέποντας στο ακροατήριο για να δοκιμάσει έναν διπλό κόσμο εικονικός και πραγματικός.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;  1