Αρχική Σελίδα Νέα

Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ολογραφικό σύστημα προβολής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ολογραφικό σύστημα προβολής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η τρισδιάστατη ολογραφική προθήκη επίδειξης που παίρνει το προϊόν του πελάτη μου παρατηρημένο στα συσσωρευμένες καταστήματα, τις λεωφόρους και τις αίθουσες έκθεσης.

—— Chris Abeysekera

Είμαι από τον Καναδά, συμπαθούμε την ολογραφική τρισδιάστατη μονάδα επίδειξης, την καλή ποιότητα και την τιμή σας!

—— Neil

Ευχαριστίες για τη βοήθεια και τη συνδρομή σας σε αυτό το πρόγραμμα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να πάρουμε αυτόν τον καλύτερο για οποιεσδήποτε μελλοντικές διαταγές.

—— Ο Simon βουίζει

Είμαστε ευχαριστημένοι από το φύλλο αλουμινίου holo σας, εμείς οργάνωση ένα επιτυχές στάδιο ολογραφικό.

—— Mike Lovell

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την τρισδιάστατη ολογραφική επίδειξη, πήρε μια επίδραση wonderfull για την έκθεσή μας!

—— Fabio Sartoretto

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;

Σε ποιες περιοχές η ολογραφική τεχνολογία προβολής χρησιμοποιείται κυρίως;

Η ολογραφική τεχνολογία προβολής μπορεί να επισημανθεί πίσω στη δεκαετία του '40, επίσης γνωστή ως «εικονική απεικόνιση», που χρησιμοποιεί την παρέμβαση και τη διάθλαση για να καταγράψει και να αναπαραγάγει την αληθινή τρισδιάστατη εικόνα του αντικειμένου, το οποίο είναι ζωηρό και όμορφο, και καθιστά την οπτική επίδραση πληρέστερη.

 

Σήμερα, η ολογραφική τεχνολογία έχει διαπεράσει σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής τα τελευταία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη σύγχρονες επιστημονική έρευνα και τη βιομηχανία. Στην παραγωγή, ειδικά στη σύγχρονη δοκιμή, τη βιομηχανική, την ιατρική, την τέχνη, το εμπόριο, την ασφάλεια και τη σύγχρονη τεχνολογία αποθήκευσης. Ο κύριος λόγος είναι ότι μπορεί να εγκαταστήσει τις διάφορες σκηνές καλά, να γίνει η επίδειξη να ικανοποιήσει πιό στερεοσκοπικό, και μπορεί να φέρει μια ισχυρή οπτικοακουστική εμπειρία κλονισμού χωρίς φθορά του εξοπλισμού, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να πάρει περισσότερων. Καλή οπτικοακουστική απόλαυση, έτσι υπάρχουν διαφορετικές αίθουσες έκθεσης στις διάφορα αίθουσες συμποσίου και τα εστιατόρια ξενοδοχείων που χρησιμοποιούν την ολογραφική τεχνολογία προβολής για να φέρουν τη διαφορετική υγιή και ελαφριά εμπειρία εικόνας.

 

 

Παραδείγματος χάριν, προκειμένου να κατασταθεί η οπτικοακουστική επίδραση της αίθουσας συμποσίου καλύτερη, εκτός από την εφαρμογή πολύ των πολυμέσων υψηλών σημείων η τεχνολογία, την ολογραφική τεχνολογία προβολής εφαρμόζεται πλήρως, που όχι μόνο μπορεί να καταστήσει τη ζωντανή εμπειρία της αίθουσας συμποσίου πιό στερεοφωνική, αλλά και να παρουσιαστεί ισχυρότερη αλληλεπίδραση, το σημαντικότερο πράγμα είναι να γίνει όλο το ακροατήριο στη σκηνή να αισθανθεί τη immersive συμμετοχή, η επίδραση υψηλών σημείων της αίθουσας συμποσίου. Από την εφαρμογή της ολογραφικής τεχνολογίας προβολής στην τ-επίδειξη μόδας Disel, η όμορφη ολογραφική εικόνα προβολής που συνοδεύεται από του προτύπου που περπατά φέρνει το ακροατήριο σε έναν άλλο κόσμο, σαν επιτρέποντας στο ακροατήριο για να δοκιμάσει έναν διπλό κόσμο εικονικός και πραγματικός.

 

Χρόνος μπαρ : 2019-12-18 14:01:53 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alina Deng

Τηλ.:: 86-755-29127281

Φαξ: 86-755-29460353

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)